top of page

Wat kan VoetreflexPlus therapie je opleveren?

VoetreflexPlus™ therapie kan een uitstekende aanvulling zijn op reguliere behandelingen. Een op zich zelf staande behandeling is mogelijk maar ook een massage puur ter ontspanning en/of een preventieve behandeling zijn mogelijk.

VoetreflexPlus™ therapie kan klachten herstellen of verminderen. Hoe snel dat gebeurt is afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verschilt dus per persoon.

VoetreflexPlus™ therapie kan er voor zorgen dat acute pijn (hoofdpijn bijvoorbeeld) al na één behandeling alweer draaglijk is. Overige klachten (al dan niet chronisch) vragen vaak om meer behandelingen. Bij onomkeerbare aandoening zoals bijvoorbeeld reuma kan deze therapie helpen om pijnklachten en stijfheid van de gewrichten te verminderen.

beach-394503_1920.jpg

Behandeling en intake:

Als je hebt besloten om voor een volledige behandeling te gaan bespreken we eerst het een en ander. Dit heet een anamnese of intakegesprek. Na dit gesprek stel ik een behandelplan op en zullen we deze samen bespreken. Aan het eind van de anamnese/intakegesprek volgt direct een ontspanningsmassage.

Vragen?

Heb je vragen (voor, tijdens of na de behandeling) stel ze alsjeblieft.

Belangrijk!

Heb je gezondheidsproblemen op welk vlak dan ook hoor ik dit graag zodat ik de situatie goed in kan schatten. Bij sommige aandoeningen is het niet verstandig te masseren. Better safe than sorry!

Trek voor de voetmassage een makkelijk zittende (sport) broek aan (rok kan natuurlijk ook) die zonder te knellen tot boven de knie opgerold kan worden, ik wil namelijk de knieën en onderbenen ook masseren.

Ben je geopereerd is het niet verstandig binnen zes weken een massage te ondergaan.

Als je zwanger bent masseer ik helaas niet, ik ben hier namelijk niet in gespecialiseerd. Ik kan je hiervoor naar een collega doorverwijzen.

Als je midden in een burn-out zit mag je gemasseerd worden, mijn advies is echter de helft van de tijd, dus 20 minuten. Dit hangt ook af van je eigen staat van zijn. 

Is er nog iets anders wat ik moet weten of wat je kwijt wil hoor ik het graag.

Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en blijft onder ons.

bottom of page