Hoewel een massage ongeveer 45 duurt is een behandeling meer dan dat. Bij Dari Badan - refelxologie krijg je een behandeling op maat wat betekent dat er ruim te tijd genomen wordt voor therapeutische begeleiding. Reken op een totaaltijd van ongeveer 90 minuten. Hier heb ik mijn prijs op gebaseerd. Alle behandelingen zijn inclusief voetenbad met Chinese kruiden.

Wil je een ontspanningsmassage cadeau geven hanteer ik een ander tarief omdat ik er niet vanuit ga dat er therapeutische begeleiding nodig is. Deze massage duurt 40 minuten en is inclusief voetenbad.

€35,00

 

Massages als onderdeel van een behandelplan:

€47,50

Intakegesprek los: 

Voorafgaand aan een behandelplan vindt eerst een intakegesprek plaats. In dit gesprek bepalen we eerste de reden van jouw komst, wat je hoofdklacht is en wat het doel is waar we naar toe gaan werken. Dit intakegesprek is inclusief: voetenbad met Chinese kruiden en een ontspanningsmassage van 30-40 minuten. Ook hierbij geldt dat de totaaltijd ongeveer 90 minuten zal bedragen.

€47,50

Behandelplan compleet:

12 behandelingen inclusief:

- intakegesprek met ontspanningsmassage van 30 minuten,

- voetenbad met Chinese kruiden

- therapeutische begeleiding op maat

- massages op maat afgestemd op de klacht

Als je voor een behandelplan compleet kiest krijg je 12 behandelingen maar je betaalt er 10, dat is 15% korting.

Normale prijs: €570,00

Pakketprijs: €485,00

Oriënterend gesprek

Je bent er nog niet helemaal uit en wil eerst kennismaken en meer informatie over mijn werkwijze? Je bent meer dan welkom, een oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw