top of page

Even voorstellen

Welkom, mijn naam is Silvia van Gimst en studeerde in 2019 af aan de Total Health Academy. Ik ben gediplomeerd VoetreflexPlus™ therapeut en heb de volgende specialisatiemodules gevolgd: 

- Veelvoorkomende ziektebeelden (hoofdpijn, huidproblemen (acne, psoriasis, eczeem) en (chronische) vermoeidheid)

- Hooggevoeligheid

- Rouwverwerking 

- Stervensbegeleiding

Voor mijn scriptieonderzoek onderzocht ik wat het effect van massagetherapie op volwassenen met ASS. Op de volgende pagina vind je hier meer informatie over inclusief mijn scriptie, deze is vrij in te zien.

Visie: VoetreflexPlus™ therapie, wat het je brengt

VoetreflexPlus™ therapie combineert Westerse en Oosters filosofie waarbij wordt uitgegaan van een holistisch mensbeeld; lichaam en geest zijn een. Het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt door middel van de behandelingen gestimuleerd en ik reik als therapeut aanvullende adviezen aan. Een behandelplan bestaat meestal uit een twaalftal massages waarna we de balans opmaken. Het behandelplan is overigens voor eenieder verschillend en dus uniek.

Daarmee komen we op het volgende: wat voor de één werkt is misschien voor een ander een minder geschikte invalshoek. Het kan voorkomen dat we het behandelplan tussentijds bijstellen, uiteraard gaat alles in overleg. Heb als cliënt reële verwachtingen, deze bespreken we voordat we een behandeltraject ingaan. Het is belangrijk om te weten dat ik niets garandeer maar ik ben ervan overtuigd dat als we samen de klacht te lijf gaan we een heel eind kunnen komen. Houd rekening met het feit dat ik als therapeut ook inzet van jou als cliënt verwacht. Soms is een mentaliteitsverandering noodzakelijk, ben je hiervan bewust.

 

Samen

Met VoetreflexPlus™ therapie streef ik naar een langetermijneffect, we doen nog te veel aan symptoombestrijding. Dat kan anders! Ik ben ervan overtuigd dat deze geneeswijze helemaal niet zo anders is dan de Westerse al zijn hier meer Oosterse invloeden aanwezig. Ik beschouw het als meerwaarde en ben van mening dat medicatie niet (altijd) zaligmakend is.

Goed geslapen

 

Misschien heb je al cliënt in spé nog niet helemaal overtuigd. De reacties van mijn cliënten liegen er niet om. Een van hen stuurde me na een behandeling een bericht: ze had in jaren niet zo goed geslapen en was me daar ontzettend dankbaar voor. Daar kan ik niets anders dan heel tevreden over zijn, ik heb iets kunnen betekenen. Mijn streven is behandelen waarbij ik wil enthousiasmeren, motiveren, begrijpen en doen. Iedereen is welkom bij Dari Badan - reflexologie.

 

hyacinth-773379_1920.jpg
bottom of page